Award

Jag har fått en utmärkelse av Dahlarna. Tack snälla, jag blev jätteglad! Hade jag inte fått den av dig, så hade du varit en av dem jag hade gett den till. Utmärkelsen är på norska och så här beskrivs den:

"Denne bloggen investerer i och tror på närhet -närhet i rum, tid och forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og söte og föremålet er att finne og att vare vänner. De er icke opptatt av utmerkelser og selvhävdelse. Vår håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet vill ena mere vänskap fortplante sig. Var venlig och giv lite extra oppmerksamhet till disse. Giv denne utmerkelse till åtta bloggare och inkludera texten i deras utmärkelse"

De 8 bloggare jag väljer att ge denna utmärkelse till inspirerar mig dagligen med alla deras vackra foton, smarta inredningstips och pysselidéer! Dessutom är det åtta trevliga och duktiga tjejer med båda fötterna på jorden. Jag har valt att ge utmärkelsen till (skriver också i bokstavsordning):

Camillas nya hem
Designtjejen
Drömhem
Familjen Carlssons renoveringsblogg
Husmusen
I hemmet
Pyssla mera
TjohaliaKommentarer
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Åhh tack! Det var precis vad jag behövde inför helgen. Nu blev jag på glatt humör igen (mitt experiment på labb tjorvar för mig)Ha en trevlig helg!

Kram Sandra

Postat av: Anna

Hi hi, jag gav precis dig den här utmärkelsen också ;-) Hade inte hunnit se att du fått den redan, men du är så mycket värd den!Kram Anna

2008-12-12 @ 18:53:42
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack så jättemycket! Det värmer efter en oväntad stor skörd av elaka kommentarer i ett par dagar. Vill bara tillägga att jag inte tjänar en krona på adventskalendern, det innebär sjukt mycket jobb från min sida men jag gör det för läsarnas skull - för att ni ska ha chansen att vinna saker och få fördel av alla presskontakter jag skapat sen jag startade bloggen. Och ni kan tro att jag är avis på er ibland, jag önskar ju att jag skulle få chansen att få någon av de fina sakerna! :-) Jag får bara förmedla vinnaradresserna vidare till företagen.Ha en riktigt fin lucia!

2008-12-12 @ 21:16:00
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: dahlarna

Du är sååå värd denna utmärkelse! Du vet redan(hoppas jag!) att du inspirerar mig med din blogg! TACK!!! KRAMISAR!!!

2008-12-12 @ 22:03:54
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: anna.a

Tack..jag blir verkligen jätte glad!!Trevlig helg!

Kram anna.a

2008-12-12 @ 23:20:44
URL: http://dromhem.blogg.se/
Postat av: Saber

Hej! :-)

Jag har anordnat en tävling med pris på min inredningsblogg, som du kanske är intresserad av att delta i. Kika in för mer info om hur du tävlar!Hälsningar,

Saber

2008-12-13 @ 03:50:18
URL: http://inredningsdesign.blogspot.com/
Postat av: Designtjejen

TACKKKKK gumman!! vad du är underbar!!!!!!!!!! Tack, tack, tack!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas att du får en jätte bra dag idag gumman! En hälrig lucia! ska ni se något firande?? jag var lucia på jobbet igår.. tihi.. vi lussade i hela huset och sjöng (kanske inte så vackert.. men vi försökte i alla fall).. tihi

Jag ska försöka att få se ett luciafirande i kyrkan idag.. men jag är lite rätt att biljetterna är slut.. :-( Dom sålde biljetter till kyrkan innan.. det insåg jag igår!

Massa Kramisar!!!!!!

2008-12-13 @ 10:13:41
URL: http://www.tv4.se/designtjejen
Postat av: annelie

du har en utmärkelse hos mig med.

kram

2008-12-13 @ 15:29:35
URL: http://anniebo.blogg.se/
Postat av: Ellas Inspiration

Ett jättestort grattis!!Tack för dina gulliga rader om min dukning!Kram Karin

2008-12-13 @ 18:37:20
URL: http://ellasinspiration.blogg.se/
Postat av: Trolda

GRATTIS till den fina utmärkelsen =D Din blogg är verkligen trivsam och "genuin" utan "märkvärdigheter" Ha en fortsatt fin Lucia! (Gillar verkligen dukningen i det tidigare inlägget =D)Trolda - kramar =D

2008-12-13 @ 18:40:07
URL: http://trolda.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras inte):

Hemsida/blogg:

Din kommentar:

Trackback