Härligt turkos

Det har krånglat för mig att blogga via appen både igår och idag, men nu hoppas jag att det ska fungera.

Denna snygga turkosa klänning hittade jag hos Nelly. Jättefin i sommar när man har fått lite färg.


Jeans med snygga detaljer

Att hitta ett par svarta eller rosa jeans är inte så svårt, nästan varje butik har det. Men jag gillar när det är någon extra detalj på dem, så att de inte ser ut som alla andra jeans. Dessa två hittade jag hos Nelly och de har båda en dragkedja längst ner på benet. Dock så har de rosa hög midja och det vill jag inte ha, men kanske ett tips till nån annan.


Ett ljus i mörkret

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen igår och idag, men imorn ska jag blogga mer. Har försökt uppdatera via appen, men det har inte fungerat.

Här kommer en bild på ett ljusarrangemang som jag fixade iordning en dag.


Smile soffbord

Jag tittade bland Mios soffbord och fastnade för bordet Smile. Det finns i flera olika modeller och i både vitt och svart. Jag gillar det runda vita och ska kolla på det någon dag. Hoppas det är lika fint i verkligheten som på bilderna för då kommer det bli vårat nya soffbord. Vad tycker ni? Har ni sett det i verkligheten?


Dekorera med blommor

Påsken är ingen stor högtid för mig och jag pyntar väldigt lite, så dessa bilder gillar jag. Det kan få vara kvar även efter att påsken är slut.


Veckans favoritblogg - Tyra Sjöstedt

Denna veckas bloggtips är Tyra Sjöstedt. Det jag gillar extra mycket med hennes blogg är att hon verkar vara en ärlig och jordnära tjej, trots att hon driver en så stor blogg. Tyra skriver inte bara om när allt är jättebra, utan även när hon mår mindre bra och allt inte är perfekt. Detta är viktigt tycker jag, för med ett framgångsrikt eget företag, Style by Tyra, och en stor blogg så är det många unga tjejer som ser upp till henne. Att skriva som att allt är perfekt jämt ger läsarna fel bild av hur verkligheten ser ut, för alla har vi både bra och dåliga dagar.

 

 


Påskris

Se så läckert detta påskris är! Härliga färger och sött med fjärilarna tycker jag. Bilden är från Martha Stewart. Hur brukar ni dekorera erat?


Dekorera med ägg

Påsken närmar sig och en som jag alltid hittar massor av inspiration hos är Martha Stewart. Se bara så enkelt och snyggt man kan pynta äggen med några grässtrån. Det är de små detaljerna som gör det!


Göra egna tavlor

Jag såg tavlorna nedan på Ikea och blev då sugen på att göra några liknande egna tavlor. För det borde inte va så svårt att göra. Eller vad tror ni? Ska spara detta bland mina pysselidéer, så får vi se om det kanske blir några tavlor nån dag.


Kläderna i paketet

Jag kom på att jag inte har visat kläderna som jag fick hem från Style by Tyra. Har ju bara visat er smyckena. Jag köpte en röd klänning och ett svart linne. Båda två har djup ringning bak och det tycker jag är jättesnyggt!

Jag tycker inte att kläderna gjorde sig rättvisa på mina bilder, så får ni se bilder på när Tyra har på sig dem.


Stjärnmönster

Jag gillar stjärnmönster och sonens nya mössa från Lindex är en favorit.

Vet nån av er vart jag kan hitta nått liknande tyg med stjärnor på? Jag har nämligen tänkt sy en gardin. Det behöver inte va i just de färgerna som mössan är i.


Veckans favoritblogg - Fotograf MissJeni

Denna veckas favoritblogg är en blogg som jag har följt under flera års tid och det är ett bra betyg kan jag lova! Jennie tar fantastiska bilder och är dessutom en trevlig och jordnära tjej! Det är alltid lika kul att titta in och få se bilder från hennes vardag, fotouppdrag och på hundarna. Så klicka in hos fotograf MissJeni!

 

 

 


Lampan Klor

Jag va ju till Ikea och tittade bland annat på lampor. Va tvungen att ta mig en titt på Klor (den som är inspirerad av en dusch) för att se hur den ser ut i verkligheten. Jag tyckte den va okej, men enligt mig inte mer än så. Så lite besviken blev jag på den.

Vad tycker ni om den?


Ikea

Jag va på Ikea och tittade på lamporna som jag bloggat om tidigare. Onsjö och Häggås va fina, men jag vet inte riktigt om jag vill ha nån av dem. Så jag ska titta runt lite mer efter nån fin lampa att ha över matsalsbordet. Har ni tips så säg till!

Vad jag tyckte om Klor, lampan till höger på bilden överst, ska jag skriva om i ett annat inlägg. Då får ni se fler bilder på den.

 

 

 


Stjärnlampa

Jag skulle vilja ha en ny lampa till sonens rum och en dag fick jag syn på en jättefin blå stjärnlampa på stan. Det blev inget köp för jag kunde inte riktigt bestämma mig för om det va en sån jag är ute efter. Men jag gillar den massor, så jag ska fundera lite till. Dessutom va det 30% på den, så den finns kanske inte kvar. Har ni nå tips på snygga barnlampor? Är ute efter en taklampa också.

 

 


Snyggaste byxorna till en liten flicka

Igår köpte jag ett par jättefina turkosa leggings till dottern och jag är så nöjd med dem. De är jättefina, jag gillar den snygga detaljen nere på benet och bäst av allt är den jättesköna kvalitet så de är sköna för henne att ha på sig. De är köpta på KappAhl för 99 kr och finns även i rosa i butik. Tyvärr var rosa slut i dotterns storlek, men jag ska hålla utkik efter dem för jag vill verkligen ha ett par till henne också. Jag såg på KappAhls hemsida att de finns i rött också, men det var väldigt dåligt med storlekar kvar, så det gäller nog att vara snabb. Ett tips till alla er med små döttrar!

Jättefin silvrig detalj på benet som gör dem extra fina.




Foto: © Johanna / Inredning & pyssel
Vänligen fråga först om du vill låna bilder som jag har fotograferat!

Paketets innehåll

Härromdagen fick jag ju min beställning från Style by Tyra och jag är väldigt nöjd med sakerna jag fick och den snabba leveransen. Självklart beställde jag de snygga halsringarna som jag skrivit om tidigare, det blev en i silver och en i guld. De kommer användas flitigt, både till fest och vardags. Den silviga hade jag på mig redan igår och de rekommenderar jag verkligen.

Halsbandet nedan har jag på mig idag, det hittade jag bland reavarorna och slog till. Jättefint!

Armbandet med texten Ad Infinitum (det betyder I all oändlighet) har jag tittat på ett tag och det fick följa med hem. Den rosa ringen kostade endast 35 kr, så den kunde jag inte motstå.

Sen blev det även ett vitt pärlhalsband. Klänningen och linnet som jag beställde ska ni få se i ett annat inlägg.


Foto: © Johanna / Inredning & pyssel
Vänligen fråga först om du vill låna bilder som jag har fotograferat!

Veckans favoritblogg - Tilda Fingal

Min favoritblogg denna vecka är Tilda Fingal. Hon skriver om mode, shopping, skönhet, om livet utomlands med sin lilla dotter och fotbollsspelande sambo. Jag gillar mixen mellan personliga inlägg och snygga outfits. Bloggen är absolut värd ett besök!

 

 


Paket med posten

Idag när jag skulle ta in posten så såg jag på långt håll ett rosa paket som stack upp ur våran brevlåda. Såklart var det min beställning från Style by Tyra. Jättefint inslaget och mycket snabb leverans, så jag rekommenderar er varmt att beställa därifrån.

Jag har ännu inte öppnat paketet men ska göra det så fort jag kommer in. Jag kommer visa bilder på vad jag beställde och så kommer Veckans favoritblogg upp senare. Nu ska jag fortsätta njuta av det underbara vädret. Hoppas ni också gör det!


 


Silver ägg

Även om det är en månad kvar till påsk, så går det fort innan den är här. Jag pyntar inte så jättemycket här hemma inför påsken, men några små saker blir det alltid. Jag gillar silver äggen hos Perlan Living. De får gärna flytta hem till mig på påsk, men jag tycker att de passar även året om.



Foto: Pernilla Larsson, Perlan Living
Bilder publicerade med tillåtelse

Inspirerande renovering

Som jag skrev förut så hittade jag en fantastisk husrenovering inne på Styleroom igår och nu ska ni få se bilder på huset. Skillnaden är enorm och man kan knappt tro att det är samma hus. Arbetet med att renovera det gamla hyreshuset och fövandla det till ett drömhus pågår för fullt. Bland annat så har kök, tvättstuga och badrum fått en totalrenovering och fler bilder på huset hittar ni här.

Foto: Karolina Strandberg, It´s a house (http://www.itsahouse.blogspot.com/)


Jag upptäckte att Karolina som har lagt ut dessa bilder även driver en blogg, It´s a house. Så ta er en titt där så får ni bland annat ännu mer bilder på huset. Det är imponerande att de renoverar allt helt på egen hand och dessutom är småbarnsföräldrar. Här är några till härliga efterbilder, så snyggt och helt i min smak.



Foto: Karolina Strandberg, It´s a house (http://www.itsahouse.blogspot.com/)
Bilder publicerade med tillåtelse av henne


Styleroom

Jag gillar att klicka runt inne på Styleroom och det är lätt att bli fast bland alla inspirerande inredningsbilder. För er som inte vet så är det en sida där du kan lägga upp album med bilder på ditt hem. Man kan klicka på olika kategorier (kök, barnrum, vardagsrum osv) och även skriva egna sökord (tex vitt soffbord, prickigt, blommor) och få fram album som matchar ens sökning. Registrerar man en konto (gratis såklart) så kan man spara album som man gillar som favoriter och då hittar man lätt tillbaka till dem.

Brukar ni va inne på Styleroom eller lägger ni upp bilder? Tipsa mig gärna om vad ni heter så kan jag kolla in era album. 

Något som jag gillar lite extra mycket är att titta på före och efterbilder från husrenoveringar och igår hittade jag en helt fantastisk renovering. Förändringen är total och man kan knappt tro att det är samma hus. Senare under dagen kommer ni få bilder och länk till renoveringen, så titta in sen igen för detta vill ni inte missa!



Printscreen Styleroom.se

50% rabatt

För att fira att det är Internationella kvinnodagen idag så får man 50% rabatt på alla kläder hos Style by Tyra om man gör en beställning idag. Ange koden Kvinna i kassan så får du rabatt.

Jag klickade precis hem en klänning, en topp och några smycken. Det blev bland annat några saker som jag länge velat ha.

 

 


Vilken taklampa ska jag välja?

Vi ska köpa en taklampa att ha ovanför vårat matsalsbord. Jag har varit inne på att köpa Kryssbo, men nu när jag tittade på Ikeas hemsida så såg jag två nyheter som såg fina ut, Häggås och Onsjö. Såklart vill jag se dem i verkligheten innan jag kan bestämma mig. Vad tycker ni om dem? Vilken gillar ni mest? Eller har ni andra tips på snygga lampor?


Vita favoriter

Hos Rutstore hittar jag alltid massor av kläder som jag vill ha. Här är några nyheter som kommit in de senaste dagarna. Ljust, somrigt och så fint!


Härliga lack

Just nu vill jag måla mina naglar i härliga färger och dessa fyra nedan skulle gärna få flytta in hos mig direkt. De är från Gina Tricot och kostar 39 kr/st eller 3 för 99 kr, så ett bra pris när man vill köpa många olika färger. Det finns 25 olika färger. Någon som har testat dessa? Är de bra?


Söt spetstopp

En av nyheterna hos Gina Tricot som jag fastnade för direkt var dessa söta spetstoppar. De finns i sex olika färger.


Turkosa och gröna favoriter

Eftersom jag visade några rosa favoriter till tjejer en annan dag, så tänkte jag även visa några turkosa och gröna favoriter till killar. De kommer från H&M och jag skulle gärna köpa dem till sonen.


Ändra datum på sparade inlägg

Igår frågade jag er om hur jag skulle göra för att få sparade och ej publicerade inlägg att hamna överst i bloggen när jag publicerade dem. Tidigare när jag har gjort det så har de hamnat längre ner (i den ordning de skulle hamnat om jag hade publicerat dem direkt). Och såklart kan jag lita på er läsare! Iris, Kajsa och Jennie tipsade alla tre om hur jag ska göra. Tack tjejer för tipset!! :)

Kanske är det någon annan som undrat över detta, så därför tänkte jag visa er. Bredvid rubriken, där man skriver inläggen, så finns det en kalender (som jag gjort en rosa ring runt på bilden nedan). Klicka på kalendern och ändra datum och tid innan du publicerar inlägget, så ska det bli rätt. Det är även där man ställer in datum och tid om man vill göra ett tidsinställt inlägg som ska publiceras vid en annan tid.


Veckans favoritblogg - Idas Diary

Denna veckas favoritblogg är Idas Diary. En blogg som drivs av en sjuksköterska med ett intresse för mode, skönhet och inredning. Jag gillar att Ida blandar bloggen med personliga inlägg och snygga outfits.



Spara

Nu har jag en fråga till er. Ibland gör jag iordning inlägg som jag sparar och inte publicerar på en gång. När jag sen publicerar dem så hamnar de inte först i bloggen, utan längre ner (i den ordning de skulle hamnat om jag hade publicerat dem direkt). Hur gör jag för att de ska hamna först?



Foto: © Johanna / Inredning & pyssel
Vänligen fråga först om du vill låna bilder som jag har fotograferat!

Ljust ute med hjälp av sol och vind

Nu när våren börjar komma så längtar jag efter att fixa iordning ute i trädgården och på altanen. Bland Ikeas vårnyheter hittade jag dessa två lampor i serien Solvinden. Och det bästa av allt, det behövs inga fula sladdar. Solljus och vind får dem att lysa.



Foto: Ikea


Rosa favoriter

Dessa plagg är några av mina rosa favoriter bland H&M's flickkläder. Allihop skulle gärna få flytta in i dotterns garderob och idag fick min favorit av dem följa med hem. Kan ni gissa vilken?

 

Med rabattkod 9756 får ni 10% på erat köp just nu.





Svävande lampa

En av nyheterna från Ikea är taklampan Klor. Den hänger i tunna vajrar, vilket får det att se ut som att den svävar. Inspirationen är hämtad från duschar. Jag tycker att den ser läcker ut på bilderna. Vad tycker ni? Gillar ni den?



Foto: Ikea