Omgjord ljuslykta

Nej nu har jag att pausat klart från bloggen tycker jag att. Vi har återhämtat oss från sjukdomar och hunnit njuta av underbart väder.

Ni kommer kanske ihåg de vita lyktorna som jag köpte på Plantagen. Innan hängde det två andra lyktor där som jag tog ner och gjorde om lite. Så nu står de istället i ett fönster. Det är kul med lite förnyelse.


Trevlig helg!

Här hemma har vi varit sjuka hela veckan och när jag till sist drabbades av magsjukan så gick krafterna ur mig. Jag är inte helt pigg, men ville slänga upp en bild på en snygg soffa som vi såg på Plantagen. Trevlig helg allihop!


Vita lyktor

Dessa lyktor från Plantagen tycker jag är fina!


Ljuslykta

Förut var jag på Plantagen och tittade. Jag köpte ingenting alls, men har tittat ut lite krukor, växter och blommor som jag vill ha ute. Det har varit lite för kallt på nätterna, så jag väntar nog en vecka till innan jag köper uteblommorna. Åh så jag längtar efter att ha tittat på allt fint. En sak som jag ångrar att jag inte köpte idag är denna ljuslykta, men jag ska nog köpa två sånna en annan dag tror jag.


Underbara klänningar

Någon dag ska jag klicka hem lite saker från Rutstore. De har mycket snyggt som helst! Massa snygga klänningar och linnen som jag vill ha. Klänningen nedan med rosa blommor är min favorit och den ska jag helt klart beställa.


Fint

Oj här blev det visst en veckas tystnad från min sida. Det har gått i ett hela veckan plus att jag inte riktigt haft nån blogginspiration. Jag bjuder därför på två inspirerande bilder från Hemnet.